TANDVÅRD

tandvardBollnas

Implantattandvård och allmän tandvård

aa9fe05b-fafc-4f82-84a9-db0dfdcd9c6d_LARGETA Tandvård AB arbetar med tandvård för vuxna och barn i Bollnäs med omnejd. Vi är en tandvårdsklinik med lång erfarenhet och bred kompetens. Vi erbjuder allt inom allmän tandvård och estetisk tandvård.

Tandvård

Till oss kan hela familjen komma för tandvård. Målet med vårt arbete är att förbättra tandhälsan hos våra patienter. Det är därför vi värdesätter kvalitet och kontinuitet i vårt arbete.

Implantattandvård

Har du förlorat en tand? Det finns då olika sätt att ersätta denna tand. Implantat är ett alternativ då man ersätter tanden med en fastcementerad konstruktion, en skruv tillverkad av titan som fästs i käkbenet. Efter det byggs en konstruktion som skruvas på implantatet.

Estetisk tandvård

Genom bl.a. tandblekning, skalfasader eller porslinsinlägg kan man skapa ett estetisk tilltalande leende hos patienter med t.ex. missfärgade tänder.

Ett friskt leende är ett vackert leende

Våra duktiga tandhygienister arbetar med profylax och friskvård för tänderna. Du får rådgivning och hjälp med hur du på bästa sätt ska ta hand om dina tänder.

 

Vill du veta mer om våra tjänster, kontakta oss gärna.